Blog

Een mooie fatboy hanglamp kopen

Het merk Fatboy is natuurlijk bekend van verschillende, hippe meubels. Denk vooral aan de bekende zitzak van dit merk. Er zijn nog veel meer interessante dingen die je zo in je interieur kunt plaatsen. Vooral een Fatboy hanglamp kopen is een goed idee. De lamp is heel gemakkelijk in gebruik omdat deze oplaadbaar is. Daarnaast is het ook nog eens zo dat deze binnen en buiten te gebruiken is. Dit komt onder andere doordat de lamp waterdicht is en dus ook goed tegen neerslag bestand is. Bovendien zijn er meer interessante voordelen. Dat maakt de lamp interessant.

Fatboy hanglamp kopen

Passend in elk interieur

Een Fatboy hanglamp kopen doe je ook omdat het past in elk interieur. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de lamp in verschillende standen te laten schijnen. Door de dimstanden past het net zo goed in de keuken als in de woonkamer. Bovendien is de hanglamp in verschillende uitvoeringen te krijgen. Daardoor is deze nog beter te passen in elke ruimte. Ongeacht de kleur die je in de woning hebt gebruikt. Ook dat maakt de lamp dus wel heel interessant om te gebruiken wanneer je je woning opnieuw gaat inrichten. Neem dat er ook in mee als je kiest.

Border planten die paars zijn

Er zijn veel border planten die paars van kleur zijn. Dit is een goede zaak, want paars is natuurlijk een kleur die goed tot zijn recht komt in de tuin. Zeker wanneer je een bepaalde sfeer wilt neerzetten, is dit een belangrijke zaak. Kiezen voor paars omdat dit goed te combineren is, is daar een voorbeeld van. Zo kan je precies het soort tuin ontwikkelen waar jij van kan genieten. Pak het slim aan en vraag hierbij de hulp van een echte kenner. Zo weet je zeker dat je alles op de juiste manier weet te verzorgen.

Border planten paars

Ontwikkelen volgens jouw smaak

Border planten die paars zijn bieden je iets wat veel andere soorten niet kunnen bieden. Ze zijn namelijk heel goed te combineren. Dat komt mede ook door de uitstraling die ze hebben. Wanneer je een aantrekkelijke tuin wilt maken, dan zal je de borders zo moeten invullen dat ze lekker vol en kleurrijk zijn, zonder dat het er rommelig uit gaat zien. Deze planten spelen daar dan een belangrijke rol in. Wanneer je het op de ideale manier combineert, kan je er zeker van genieten. Daar gaat het je natuurlijk wel ook om. Weeg dit ook altijd hierin mee.

Kinderwagen en lascal meerijdplankje

Als je boodschappen gaat doen is het fijn als de kinderen mee kunnen en dit kan dankzij het lascal meerijdplankje. Als je een kindje in de kinderwagen hebt en je hebt er nog eentje die nog niet de hele weg kan lopen, dan is het fijn dat je hier gebruik van kunt maken. Met boodschappen doen is het ideaal maar ook wanneer je wil gaan wandelen. Zo kun je er samen nog wat langer op uit en dat spreekt veel mensen wel aan. Daarom raden wij je ook aan om eens na te gaan wat voor jou de voordelen zijn als jij er gebruik van gaat maken. Je weet dan namelijk pas goed wat wij voor jou kunnen betekenen als je ons hele aanbod hebt gezien.

lascal meerijdplankje

Voordelen lascal meerijdplankje

Heb jij in de praktijk al mogen ervaren wat de voordelen zijn van een lascal meerijdplankje? Tijd om er dan snel werk van te maken. Of als je tweede kindje op komst is dan kun jij hier ook alvast naar kijken. Je kunt het maar vast hebben want het gaat allemaal erg snel! Als je er vragen over hebt benader ons dan zodat wij je kunnen helpen.

Online luchtbevochtiger kopen

Wil je graag dat de luchtvochtigheid het hele jaar door op peil wordt gehouden? Dan is een luchtbevochtiger een goede keuze. Zowel binnen je eigen woning als binnen een bedrijf is het van belang dat je in gezonde lucht zit te werken. Je kunt andere bepaalde klachten ontwikkelen zoals droge ogen of een droge huid. Dit kan ook weer gevolgen hebben en daarom is het beter dat er wat aan gedaan wordt. Dit item kun je dan ook snel online kopen en dan is het goed dat je de opties met elkaar gaat vergelijken en dan een keuze maakt van wat er het beste bij je past.

luchtbevochtiger

Welke luchtbevochtiger kies jij?

De vraag is nou alleen nog welke luchtbevochtiger gaat het voor jou worden? Er zijn namelijk meerdere merken en modellen op de markt uitgebracht. Wij zullen dan met je meekijken en denken als je dat wenst zodat jij de beste optie kiest voor jou. Het ligt er ook aan of het voor je woning is of voor het bedrijf. Je hebt namelijk meerdere maten en als je vragen hebt laat het ons dan horen. Wij staan dan voor je klaar om die te beantwoorden.

Waarom een tuinhuisje zo gewenst is

Vraag je aan honderd mensen wat de hoofdfunctie van een tuinhuisje is, dan zullen de meeste mensen aangeven dat dit de opslag van spullen is. Logisch natuurlijk, want een tuinhuisje is bij uitstek geschikt om spullen te bewaren die je eigenlijk liever niet in je woonkamer hebt. Maar de wereld van tuinhuisjes heeft de laatste decennia zeker niet stilgestaan. Het nuttige is verenigd met het aangename. Dit uit zich in tuinhuisjes die twee hoofdfuncties hebben: opslagruimte en terrasruimte. Daarbij gaat het dus om één bouwwerk die beide functies combineert. Wel zo efficiënt natuurlijk! Vele variaties zijn hierin mogelijk. Zo kun je voor een ‘eenvoudig’ terras gaan, maar ook voor een comfortabel uitgeruste en overkapte veranda. Een tuinspecialist uitnodigen en even samen brainstormen lijkt hierbij het beste idee.

tuinhuisje

Ga voor originaliteit

Dat een tuinhuisje in een standaardmodel geleverd wordt is iets dat steeds minder vaak voorkomt. Vaker en vaker worden standaardmodellen aangepast en op maat geleverd aan klanten. Zo ook de bekende vijfhoekige en achthoekige tuinhuisjes. Het aantal hoeken hierin verander je natuurlijk niet zomaar, maar wel kun je bijvoorbeeld zelf het dak kiezen: plat, steil of schildvormig. Daarnaast kun je kiezen voor asymmetrisch of symmetrisch. Genoeg te ontdekken dus!

Fruitella, Haribo en Dummy’s: Wat kreeg jij vroeger?

Vroeger was het natuurlijk altijd een feestje bij oma. De sfeer was leuk, de spelletjes gezellig en de snoeplade was altijd gevuld. Ik weet natuurlijk niet hoe het bij jullie was, maar mijn oma wist altijd wat ik het allerlekkerst vond. Hoeveel chocolade-eieren ik wel niet heb gegeten vroeger. Dat was natuurlijk nog voordat alles ‘slecht voor kinderen’ was en zelf voordat de  ‘gluten-allergie’ werd uitgevonden. Het is naar mijn mening echt niet slecht voor een kind om af en toe een lekker suikerbommetje binnen te krijgen, zolang het maar gedoseerd wordt. Mijn oma had trouwens iets meer moeite met doseren. Die surprise-eieren gingen zeker wel op! Oma zou zich een hoedje schrikken als ze de ‘’snoepregels’’ van tegenwoordig zou moeten meemaken.

Verantwoord snoepen

Snoepen moet tegenwoordig verantwoord. Niet teveel suiker, als het kan zonder gluten en het liefst zo veganistisch mogelijk. Als de basis van de voeding van je kind goed is en het krijgt alle voedingsstoffen binnen, kan af en toe snoepen geen kwaad. Je kunt het ‘echte’ snoep ook niet verbieden, want dat werkt vaak averechts. Immers, iets wat niet mag dat moet wel lekker zijn en maakt het alleen maar aantrekkelijk wel te snoepen. Gelukkig bestaat gezonder snoep ook! Of nou ja, gezond snoep… Meer ‘verantwoord’ snoep. Dit zijn snoepjes zonder chemische toevoegingen, maar met de lekkere smaak. Ook koolhydraat-arme snoepjes, of suikervrije snoepjes vallen onder het verantwoord snoepen. Dit is over het algemeen te vinden in de meeste snoepwinkels in de stad, maar af en toe zie je ook wel wat in de supermarkt liggen. Het kan in ieder geval nooit kwaad om een keer verantwoord snoepen uit te proberen. 

Snoepkast, snoeplade of snoeppot

Alle snoepkonten weten natuurlijk nog steeds de weg naar de snoep-…. Wat is de algemene uitdrukking eigenlijk? Snoeppot, snoepkast of snoeplade? Bij ons was het een snoeppot met een logo van een superheld. Er zaten vaak fruitella’s in en Lange Jans. Snoep is gewoon goed voor je zo op z’n tijd. Niet omdat het groei veroorzaakt, maar als beloning na een tijdje struggelen is een snoepje altijd fijn. Zelfs op oudere leeftijd is iets lekker zoets altijd even welkom als tussendoortje! Zelf een snoeppot bedrukken? Kijk dan op Goedkooppennenbedrukken.nl.

Een professioneel bedrijfsevenement organiseer je zo

Wil jij eens een bedrijfsevenement organiseren? Dan wil je dat uiteraard goed doen. Maar hoe kun je dat nu slim aanpakken? Op een manier dat het tot in de puntjes geregeld is? Dat lees je in dit artikel. We kunnen alvast verklappen dat evenementenbureaus Rotterdam of een andere regio vinden, een goed idee is. Lees dus vooral verder wanneer dit je interesse heeft gewekt.

evenementenbureaus Rotterdam

Een bedrijfsevenement organiseren

Wanneer je een bedrijfs evenement gaat organiseren wil je dat natuurlijk op een professionele manier doen. Je personeel, en mogelijk ook je netwerk zullen het tenslotte bezoeken. En dan wil je natuurlijk een goede indruk maken. Daarom is het slim om hier een evenementenbureau in te schakelen. Zij weten exact hoe ze dit aan moeten pakken. Doordat ze hiermee veel ervaring hebben, kunnen ze er een evenement van maken waarbij alles zeer goed geregeld is. Zo hoef jij je nergens druk om te maken, omdat je zeker weet dat het allemaal geregeld is. En dat is wel zo fijn, want er komt vaak meer bij kijken dan je denkt. En wanneer je besluit dit zelf te regelen, kan het nog wel eens verkeerd aflopen.

Kosten langdurig ziekteverzuim verlagen

Weet jij wat de kosten zijn van langdurig ziekteverzuim verlagen? Daar kun je snel achter komen wanneer je bij ons advies in gaat winnen. Wij kunnen je namelijk snel inzicht geven in hoe je het vorm kunt geven en wat de mogelijkheden daarin dan weer zijn. Het gaat er namelijk om dat je als werkgever goed bent voor je werknemers. Als er veel mensen ziek zijn dan is het tijd om na te gaan hoe dat komt. Misschien te lange dagen werken? Teveel werkdruk? Als je er een beeld van hebt dan kun je er wat aan doen en dat zal je bedrijf en personeel alleen maar ten goede komen.

langdurig ziekteverzuim verlagen

Mogelijkheden langdurig ziekteverzuim verlagen

Binnen een onderneming zal je er alles aan willen doen om langdurig ziekteverzuim verlagen mogelijk te maken. Het is goed dat je je er over laat informeren en dan zelf nagaat welke methode er bij jouw bedrijf past. In ieder geval is het belangrijk dat je weet dat je er wat aan kunt doen en dan ben je ook zuinig op je werknemers. Vragen kun je aan ons stellen en wij voorzien je ook graag van advies op maat.

Wat is webdesign?

De term webdesign bestaat al enige tijd in de digitale wereld, maar wat houdt het precies in? Wat wordt er bedoeld als iemand het heeft over webdesign? En zijn design en development niet hetzelfde? Wij vertellen je hier graag meer over en geven antwoord op de vraag: wat is een webdesigner?

De inhoud van webdesign

De term ‘’webdesign’’ heeft te maken met het uiterlijk van de website, de zogenaamde ‘’front-end’’ van de website of webshop. De term wordt tegenwoordig enkel wel in de wat bredere zin gebruikt, waarbij mensen vaak ook moeten denken aan het aanpassen van de achterkant van de website, zogenoemde ‘’backend’’. Omdat niet elke designer ook de backend kan word er vaak gekozen om dit te splitsen tussen 2 mensen voor de uitvoer. De designer maakt het mooi, en de developer zorgt dat het werkt.

De start van het webdesign traject

Het begint natuurlijk allemaal met een idee, een zogeheten concept. Vanuit dit concept bouwt de webdesigner een basis op van je website. Dit gebeurt op een testomgeving waarbij klanten jou nog niet kunnen vinden. Zo kan de webdesigner rustig zijn gang gaan en alles in je website opbouwen en uit testen. Niets is vervelender dan op een website komen war dingen niet kloppen of werken natuurlijk, dit proberen we dan ook te voorkomen op deze manier.

Afronding van het webdesign traject

Nadat alle ontwerpen en ideeën zijn door gevoerd volgt de finale check. Hierbij gaat de webdesigner samen met de klant door de website om te kijken of deze tevreden is met het resultaat en of er misschien toch nog kleine aanpassingen gedaan moeten worden. 

Het laten bouwen van een website

Zit jij er over te denken om een website te laten bouwen? Kijk dan eens in jouw omgeving of er webmasterdiensten worden aangeboden. Iets simpels als een woocommerce webshop laten bouwen kan vaak al tegen een lage prijs met snelle oplevering. Het onderhoud kun je vaak ook bij deze mensen laten uitvoeren in de vorm van een maand pakket.

G4S Veiligheids-trainingen

In het bedrijfsleven gaat het vaak om winst draaien, maar het allerbelangrijkste is de veiligheid van het bedrijf en haar medewerkers. Die zijn te waarborgen door de medewerkers op dit gebied op te leiden aan de hand van veiligheidstrainingen. Bij G4S Veiligheids-trainingen vind je een groot aanbod aan veiligheidstrainingen, zodat ook jouw bedrijf veilig werkt en voldoet aan alle richtlijnen en kwaliteitseisen. Met de trainingen van G4S weet iedereen wat ze moeten doen in een bepaalde situatie, zodat er geen paniek uitbreekt en de veiligheid te allen tijde gewaarborgd is. Je vindt hier basistrainingen, herhalingstrainingen en specifieke trainingen. Zo zit er altijd een geschikte training tussen. 

De Interactieve Agressietraining

Een van de specifieke trainingen is bijvoorbeeld de Interactieve Agressietraining. Bijna elk bedrijf heeft helaas weleens te maken gehad met agressie op het werk. Of het nu gaat om medewerkers of om klanten. Dit kan leiden tot allerlei vervelende consequenties, zoals stress. Om te zorgen dat iedereen met plezier naar het werk gaat, is het goed om te weten hoe je met deze situaties om moet gaan. De Interactieve Agressietraining helpt hierbij met interactieve video’s, die heftige situaties op de werkvloer laten zien. Het is aan de cursist om aan te geven hoe hij of zij reageert. Deze training kan samengesteld worden op scenario’s die zich weleens hebben voorgedaan binnen het bedrijf, zodat de training echt is afgestemd op het bedrijf.

Kwalitatieve trainingen

Naast deze Interactieve Agressietraining vind je nog veel meer specifieke trainingen bij G4S, zoals de Brandweer trainingen en Crisismanagement trainingen. Ook de basistrainingen voor BHV en EHBO kan je bij G4S volgen. G4S is marktleider op het gebied van veiligheidstrainingen en heeft maar liefst 150 gespecialiseerde trainers in dienst, waardoor je weet dat je met een veiligheidstraining van G4S veilig zit. Je kan voor trainingen in heel Nederland terecht, zodat je altijd een training bij jou in de buurt kan volgen.