Matras voor een kleiner bed

matras 70x190

Een smaller matras kun je voor meerdere bedden gebruiken, het matras 70×190 kun je gebruiken voor een eenpersoonsbed. Maar ook voor een tweepersoonsbed, hierbij leg je twee matrassen naast elkaar zodat je ieder je eigen matras hebt. Voordeel hiervan is dat je een matras hebt die helemaal gevormd is naar je eigen lichaam. Ook heb je geen last als de ander zich omdraait of uit bed stapt. Perfecthomeshop.eu heeft ook voor jou het perfecte matras om een goede nachtrust te hebben. 

Tips

Het matras is zelf ontworpen en ontwikkeld 

Het matras 70×190 is ontwikkeld door perfecthomeshop.eu zelf, hierbij is gericht een matras ontwikkeld die voldoet aan de hoogste eisen die voor een comfortabel matras nodig zijn. De ontwikkelde matrassen bieden de juiste ondersteuning, blijven koel tijdens het slapen waardoor je goed kunt slapen en met een uitgerust gevoel wakker wordt. Uniek aan het matras is dat je zelf kunt kiezen uit de kern en de toplaag, zo heb je precies het matras met de eigenschappen die voor jou belangrijk zijn. 

Goede ondersteuning

Voordelen van de matrassen 

Natuurlijk raden we het matras van 70×190 niet aan als deze niet een aantal voordelen heeft. Je kunt bij het matras zelf kiezen welke kern je wilt, of dit nu koudschuim is of kokosvezels. Alle matrassen zijn gekeurd en voldoen aan de strenge eisen die de E.U. heeft opgelegd. Of je nu een kind bent die maar 50 kilo weegt of wat zwaarder bent, dit matras is geschikt voor iedereen. Zorgen te maken om de hygiëne is niet nodig, de hoes is namelijk afneembaar en te wassen in de wasmachine.