Wat voor soort trap renovaties zijn er?

Wist je dat een trap renovatie voor een nieuwe beleving in je huis kan zorgen? Onze ervaring is dat veel mensen verbaasd zijn over de mogelijkheden en verschillende soorten renovaties die uitgevoerd kunnen worden. Je huis krijgt een heel andere uitstraling en daardoor lijkt het net of je weer eens in een ander huis woont. En dit is een stuk goedkoper dan verhuizen, toch? Er zijn veel verschillende manieren van renovaties. We nemen ze graag met je door.

Open trap

Een open traprenovatie is een van de populairste aanpassingen op het gebied van trappen. Bij een open traprenovatie worden de treden rondom bekleed en is tevens direct een blikvanger in je huis. Als je trap beschadigd is dan is het wel aan te raden om deze te laten renoveren. Dus als je de dichte trap helemaal zat bent dan raden we je zeker een keer de open trap aan. Er komt veel meer licht binnen in je huis, je kan direct doorkijken en de ruimte oogt groter. Ideaal ook als je binnen enkele jaren wilt verhuizen, dit bevorderd de verkoop.

Dichte trap

Waar je jouw trap open kan maken, daar kan je jouw trap ook dicht laten maken. Je kan genoeg redenen bedenken om dit te laten uitvoeren maar de belangrijkste is bijvoorbeeld dat je een trapkast wilt maken. Als je ruimte tekort komt dan is een trapkast ideaal en een perfecte manier van spullen (onzichtbaar) opbergen.

Tijd voor een renovatie?

Ben je nu helemaal om en kies jij ook voor die renovatie. Dan vraag je jezelf vast af wat de kosten van een traprenovatie zijn. Je kan de kosten opvragen bij een van de specialisten die het werk graag uit je handen nemen. De kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de klus, materialen en tijd die nodig is om de trap te renoveren. Daardoor ben je de baas over je eigen budget.