Opstap naar het elektrisch roken

DAMPHUIS_LOGO

Een aantal dagen geleden ging ik samen met mijn vader op het internet op zoek naar elektrisch roken om een bedrijf te vinden die een goede e sigaret aanbiedt omdat mijn vader graag over wilde stappen naar het roken van een e sigaret. 

Een erg hoog klant gemiddelde en voordelige prijzen 

Toen we op het internet op zoek gingen naar elektrisch roken kregen we zeer veel zoekresultaten van zeer veel verschillende bedrijven die e sigaretten aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Damphuis ons beide het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website staat onder andere het het klant gemiddelde van een 9,6 vermeld en op de website staat ook vermeld dat het bedrijf voordelige prijzen hanteert voor de producten die zij aanbieden. Daarom besloten we ook om een kijkje te nemen in het assortiment. 

e liquid

Zeer veel e sigaretten voor een aantrekkelijke prijs 

Het bedrijf biedt 4en zeer groot assortiment aan waardoor we erg veel keuze hadden tussen veel verschillende e sigaretten. Nadat we een aantal vapes met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vader om over te gaan tot een aankoop. De vape werd erg snel geleverde en mijn vader is er super tevreden mee. Daarom raden we het bedrijf ook aan iedereen en die op zoek is naar goede e sigaretten en e liquids.