Museum arrangement bij Musee Lalique

Het museum arrangement

Musee Lalique heeft verschillende museum arrangement. In het Lalique Museum vind je de werken van René Lalique. Hij is een bekende Franse kunstenaar uit de 19e eeuw. Hij staat bekend om zijn prachtige glaswerken en juwelen. Daarnaast heeft Lalique veel werken voor de parfumindustrie gedaan. De werken van René Lalique zijn erg gevarieerd en daarom is Musee Lalique ook erg gevarieerd.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen voor bepaalde museum arrangement, bijvoorbeeld een prosecco arrangement €17,50 of een museum arrangement met luxe lunch. Dit kost €37,50.
Het museum arrangement met luxe lunch; je wordt dan ontvangen in de concertzaal en je krijgt een prosecco en ondertussen een lezing van de conservator. Deze lezing gaat over de werken en de kunst van René Lalique. De lunch ga je nuttigen in de mooie tuin. Na de lunch krijg je de mogelijkheid om de werken van René Lalique te bekijken. Je kan op een scherm inzoomen en uitleg krijgen van de werken.

 

Mijn ervaring

Ik houd erg veel van kunst en mijn vriendin ook. Wij zijn daarom samen naar Musee Lalique gegaan en we hebben daar een museum arrangement genomen met luxe lunch.
We werden eerst ontvangen in de concertzaal en daar kregen we een prosecco aangeboden. Ondertussen werd er wat verteld over de werken en het leven van René Lalique. Erg interessant. Daarna gingen mijn vriendin en ik lekker lunchen in een mooie ruimte. Het eten was lekker. Na het eten bekeken we de werken van René Lalique. Dit zag er werkelijk waar beeldig uit. Ik heb een super dag gehad.