Waarom investeren in een warmhoudvitrine?

Warmhoudvitrine

Een warmhoudvitrine is een interessante optie voor restaurateurs die veel eten verkopen en niet voortdurend willen koken op bestelling. Door van te voren bijvoorbeeld broodjes of deeghapjes te bereiden en vervolgens in een warmhoudvitrine te plaatsen, zorg je ervoor dat je sneller klanten kan bedienen en je meer kunt richten op het bieden van goede service. Wanneer je voor openingstijd zelf het eten kan voorbereiden, heb je misschien ook minder personeel nodig. Hoe meer je namelijk zelf van tevoren kookt en bereidt, hoe minder je hoeft te bereiden wanneer je winkel geopend is en je eigenlijk geen tijd hebt om in de keuken te staan.

Warmhoudvitrine

Waar vind je warmhoudvitrines?

Warmhoudvitrines worden vaak ingezet vanwege het gemak dat ze bieden. Je vindt ze dus niet alleen in restaurants, maar ook in sport- of schoolkantines en in hotels (bij ontbijt-, lunch- en dinerbuffetten). Warmhoudvitrines bieden ook hulp bij het langer vers houden van voedsel. Het laten afkoelen en vervolgens opnieuw opwarmen van eten zorgt namelijk voor minder lekker eten. Het is voor de smaak en structuur van het voedsel beter om, wanneer het vers is bereid, de temperatuur na bereiding zo lang mogelijk te behouden. Wel is het belangrijk dat je de warmhoudvitrines goed schoonhoudt. Zo voorkom je dat vliegjes en andere insecten je vitrine kunnen vinden en van het lekkere eten kunnen snoepen. Ga vandaag nog voor een warmhoudvitrine en til je restaurant naar een hoger niveau.

Meer verhalen