Sinterklaaspakket als relatiegeschenk | Trends 2019 | Lees blog Eindelijk is het zover: Sinterklaastijd. Maar wat kunt u allemaal doen met Sinterklaas? Ontzettend veel! ✓Leuke ideeën ✓Lees hier meer!

EMDR Eindhoven

Sinterklaaspakketten en sinterklaasgeschenken

Eindelijk is het zover: sinterklaastijd, de periode waarin kinderen heel erg worden verwend met lekkernijen. Sinterklaaspakketten of sinterklaasgeschenken, wat zullen volwassenen daarvan denken? In oktober staan velen al te trappelen vol ongeduld en zijn meerdere winkels met chocoladeletters en diverse pepernoten gevuld. Sinterklaaspakketten en sinterklaasgeschenken zijn groot opkomende relatiegeschenken en zeker wanneer het budget klein is, kiest men steeds vaker voor een dergelijk alternatief voor kerstpakketten. Maar wat kunt u allemaal doen met sinterklaas? Ontzettend veel! Wij geven u graag een aantal leuke opties waar u uit kunt kiezen.  

Een sinterklaaspakket als relatiegeschenk

De basis van een leuk sinterklaaspakket bestaat natuurlijk uit een chocoladeletter, chocolademuisjes en pepernoten. Deze typische decemberartikelen worden veelal gecombineerd met andere relatiegeschenken die functioneel zijn en waar men meer dan eens gebruik van kan maken. We adviseren om een origineel en opvallend product toe te voegen aan het sinterklaaspakket. Promotieartikelen die onder andere voor dit soort pakketten worden gebruikt zijn: koptelefoons, theeglazen en/of koffiekopjes, tassen, koffers en snoeppotten. Deze artikelen komen altijd van pas en men laat deze dan ook vaak op het kantoor staan of gebruikt deze thuis. De ontvanger zal zeer tevreden zijn over de gegeven producten wanneer ze ook een duidelijk voordeel en functie hebben. 

U kunt er ook voor kiezen om uw logo of een persoonlijke boodschap op uw relatiegeschenk te laten bedrukken. Sommige relatiegeschenken hebben een vrij groot drukoppervlak, hierbij is het mogelijk om zowel uw logo als een tekst te drukken. Door het bedrukken van een promotieartikel, bijvoorbeeld een koffiekopje, weet iedereen waar het vandaan komen. Zo creëert u eenvoudig een grotere klantenkring. De ontvanger zal telkens opnieuw de bedrukking zien en positief aan uw bedrijf denken. 

Sinterklaaspakketten trends

Wilt u in 2019 iets weggeven voor sinterklaas? Sinterklaaspakketten als relatiegeschenk vallen erg in de smaak onder personeel en andere relaties. Met de pakketten kunt u de waardering die u hebt voor de ontvanger nóg iets duidelijker laten blijken. Laat zien wat diegene voor u betekent met een klein pakket of pak uit met een groter pakket. Ga bijvoorbeeld voor een sinterklaasattentie voor uw personeel met een koptelefoon. Kies een pakket voor de hele familie met pakjesavond of ga voor een traditioneel speculaaspakket. Ook met een banketstaaf of chocoladeletter zit u altijd goed. We wensen u heel veel succes bij het uitzoeken van het perfecte sinterklaaspakket voor uw personeel en/of relaties. Voor andere pakketten met een specifiek thema verwijzen we u door naar de kerstpakketten en de zomerpakketen. Wellicht zit hier ook iets voor u tussen