lichtletters

Lichtletters op maat

Tijdens mijn stage bij een kleding winkel moest ik een manier bedenken om meer mensen naar de winkel te lokken. Het leek mij een goed idee om lichtletters op maat te laten maken en die op de gevel te laten installeren. De gevel zal daardoor meer opvallen en mensen zullen daardoor eerder binnenlopen. Toen ik mijn idee aan mijn begeleider vertelde was zij gelijk enthousiast. Zij vond dat ik dat heel erg goed bedacht had. Zij gaf mij de opdracht om een bedrijf te zoeken die ons logo op maat kon maken voorop de gevel. Ik kroop gelijk achter de computer om op zoek te gaan naar een geschikt bedrijf.
lichtletters

Laat jouw gevel opvallen

Al gauw kwam ik het bedrijf Colorlux tegen op het internet. Op hun site zag ik dat zij al voor heel erg veel bedrijven lichtletters hadden gemaakt. Die zagen er allemaal heel erg mooi uit. Aan mijn baas liet ik een paar foto’s zien van hun producten. Toen mijn baas goedkeuring had gegeven, nam ik telefonisch contact op met het bedrijf. Met de vrouw aan de telefoon maakte ik een afspraak voor volgende week. Ik kan niet wachten totdat het logo op onze gevel staat.